Donateur worden?

Als donateur draagt u de hedendaagse kunst een warm hart toe en associeert u zich met de kunstenaars van het KCB en stelt hen in staat zich te presenteren en te ontwikkelen.

Bijkomende voordelen van uw donateurschap is dat u uitnodigingen voor de tentoonstellingen, de vierjaarlijkse uitgave van KCB.NU ontvangt en vrij toegang heeft tot de tentoonstellingen en maandelijkse sociëteit van het KCB in Kranenburgh.

Als Premium Donateur voor €70,- per jaar ontvangt u boven op de reguliere voordelen, nog enkele andere privileges, waaronder gratis deelname aan unieke symposia en feesten, een donateursprent en kans op een origineel kunstwerk middels een loterij.

U wordt BasicDonateur voor €30.- per jaar
of PremiumDonateur voor €70,- per jaar

U kunt het donateurschap direct aanschaffen door een van de producten naast deze tekst aan uw winkelmand toe te voegen en af te rekenen. Wanneer u voor deze optie kiest bent u direct donateur.

U kunt u ook aanmelden via het het formulier hiernaast. Eens per maand nemen wij de aanmeldingen door, waarna wij contact met u zullen opnemen om de financiële details door te nemen.

Hartelijk dank voor uw bijdrage!