Donateur of Kunstlievend Lid worden?

Als donateur draagt u de hedendaagse kunst een warm hart toe en associeert u zich met de kunstenaars van het KunstenaarsCentrum Bergen. Als donateur ontvangt u uitnodigingen voor de zes jaarlijkse tentoonstellingen en krijgt u KCB.NU thuisgestuurd, die als catalogus voor de tentoonstellingen dient en daarnaast nieuws en informatie over de activiteiten van het KCB bevat, zoals bijvoorbeeld concerten en tentoonstellingen in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee. Ook krijgt u een KCB pas, waarmee u vrij toegang tot de KCB tentoonstellingen en de maandelijkse sociëteit heeft. Klik hier voor de KCB agenda voor de data van de sociëteit.

Bij de oprichting van het KunstenaarsCentrum Bergen in 1947 heeft men nog een andere categorie donateurs aangeduid met “Kunstlievende Leden”. Als Kunstlievend Lid ontvangt u boven op de eerder genoemde voordelen jaarlijks tijdens de opening van de eerste tentoonstelling in het nieuwe jaar, de Salon van de Nieuwe Leden, een donateursprent 2019. De uitreiking van de de ets van Philip Wiesman valt op 12 januari 2020.

  • U wordt donateur voor €30.- per jaar
  • of Kunstlievend Lid voor €70,- per jaar

U kunt kunt zich als donateur of kunstlievend lid aanmelden door contact op te nemen met info@kunstenaarscentrumbergen.nl

We hopen u te kunnen begroeten op één van de tentoonstellingen of op de sociëteit van het KunstenaarsCentrum Bergen.

DONATEURSPRENTEN

2019

PHILIP WIESMAN
verboden duinlandschap, ets  –  oplage: 40

2018

ELSBETH COCHIUS
schilders op grote hoogte, linoleumsnede  –  oplage: 40

 

2017

PIET LONT
zeepaardje, houtsnede  –  oplage: 25